Noa Lang vierde maandag het kampioensfeest met PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang vierde maandag het kampioensfeest met PSV. © ANP

Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrijving’

PSV-aanvaller Noa Lang heeft op Instagram een boekje open gedaan over zijn revalidatie na een hamstringblessure. De 24-jarige linksbuiten was er dit seizoen vele maanden uit en volgens hem zijn drie verkeerde diagnoses gesteld, zo laat hij weten. Bronnen in zijn omgeving geven aan dat die fouten bij PSV zijn gemaakt. Lang geeft aan dat hij niemand iets kwalijk neemt.

  1. PSV staat na het slot van de competitie voor een lange zomer, maar wil een paar transfers al snel afronden
    PREMIUM

    PSV staat na het slot van de competitie voor een lange zomer, maar wil een paar transfers al snel afronden

    PSV speelt zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen RKC. In het eigen Philips Stadion willen de Eindhovenaren proberen om Luuk de Jong te helpen om nog topscorer van de eredivisie te worden, maar ook ‘kampioenswaardig’ afsluiten. Trainer Peter Bosz deed vrijdag al een beroep op zijn spelers om op een goed niveau af te sluiten. Wat gaat PSV na zondag doen?
    Eindhoven
  2. Mohamed Nassoh sluit bij PSV af met een tien (en de griffel moet nog komen)
    PREMIUM

    Mohamed Nassoh sluit bij PSV af met een tien (en de griffel moet nog komen)

    ,,Een lange rit was het, maar hij is mooi afgesloten”, zei Mohamed Nassoh (21) vrijdagavond in Den Haag. Samen met zijn ploeggenoten van Jong PSV boekte de belofte een mooie overwinning tijdens de laatste speelronde van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, bij ADO (2-3). Nassoh maakte zijn negende en tiende treffer van het seizoen en werd op het nippertje geen topscorer van Jong PSV. Die eer blijft voorbehouden aan Jevon Simons, met elf goals. Hoe kijkt hij terug?
    Eindhoven
  3. Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd
    PREMIUM

    Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd

    Jong PSV heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen ADO een uitstekend resultaat geboekt. De beloften wisten dankzij twee goals van Mohamed Nassoh én een goal van invaller Joël van den Berg drie punten uit het vuur te slepen (2-3). Nassoh vertrekt na dit seizoen naar Sparta, maar heeft zich de afgelopen weken allerminst onbetuigd gelaten. Hij verkeerde in topvorm. Bij Jong PSV zaten een paar nieuwe namen bij de selectie en kreeg onder meer middenvelder Van den Berg speeltijd.
    Eindhoven