Home Nieuws PSV-scouts woensdagavond naar Club Brugge

PSV-scouts woensdagavond naar Club Brugge

4255
1

De landstitel is binnen maar dat betekent natuurlijk niet dat de technische staf, trainers, technisch directeur Earnie Stewart en zijn scouts stil zitten.

Tussen al het feestgedruis en de recepties door zullen er deze week scouts van PSV afreizen naar Brugge. Scouts van PSV zullen woensdagavond acte de présence geven in het Jan Breydelstadion om Club Brugge te zien spelen tegen Fiorentina. Dat meldt Belgische medium Het Nieuwsblad.

De scouts van PSV worden krijgen concurrentie van collega-scouts van topclubs door geheel Europa. Club Brugge speelt woensdagavond de return in de halve finale van de Conference League tegen Fiorentina. Dat duel, de tweede wedstrijd van het tweeluik tussen de Belgische en Italiaanse club, zorgt zoals de Belgische krant het omschrijft voor ‘schoon volk’ op de tribune van Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad zijn er scouts van PSV aanwezig bij het duel, maar ook van FC Barcelona, AC Milan, West Ham United en Cercle Brugge.

Het is onbekend voor welke speler dan wel spelers PSV op de tribune zit en besloot scouts te sturen. Duidelijk is dat PSV op zoek is naar een rechtercentrale verdediger, terwijl er in de voorhoede ook een versterking op de flanken moet komen.

Het Jan Breydelstadion zal woensdagavond met 27.000 fans. De Bruggelingen moeten in eigen huis een 3-2 nederlaag in Italië zien goed te maken om door te st uitverkocht zijn. Beide clubs trachten de finale van het Conference-League toernooi te halen.


Vorig artikelPubliekslieveling Olivier Boscagli zag de hunkering van dichtbij: ‘Eén van de beste beslissingen van m’n leven’
Volgend artikelVan der Gijp en Derksen halen hard uit naar NOS-verslaggever na interview met Peter Bosz

1 REACTIE

  1. Als je al weet dat scouts van die clubs daar ook aanwezig zijn dan kan PSV wel inpakken, want die kunnen de bedragen die die clubs bieden nooit geven. Daarbij zit PSV liever voor een dubbeltje op de eerste rang en er zal niet veel uitgegeven worden want de verbouwing gaat ook een hele duit kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in