Jerdy Schouten
Volledig scherm
PREMIUM
Jerdy Schouten © Pim Ras

De vader van ‘de telefooncentrale’ is enorm trots op deze PSV-kampioen: ‘Hij heeft er echt voor geleefd’

Guus Hiddink noemt hem ‘de telefooncentrale’ van PSV. Een man die alle draadjes aan elkaar verbindt en zorgt dat in het elftal van Peter Bosz de mooiste connecties tot stand kunnen komen. Zijn vader Henny vindt Jerdy Schouten soms nog erg bescheiden. ,,PSV is voor hem echt een schot in de roos geweest.”

  1. PSV staat na het slot van de competitie voor een lange zomer, maar wil een paar transfers al snel afronden
    PREMIUM

    PSV staat na het slot van de competitie voor een lange zomer, maar wil een paar transfers al snel afronden

    PSV speelt zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen RKC. In het eigen Philips Stadion willen de Eindhovenaren proberen om Luuk de Jong te helpen om nog topscorer van de eredivisie te worden, maar ook ‘kampioenswaardig’ afsluiten. Trainer Peter Bosz deed vrijdag al een beroep op zijn spelers om op een goed niveau af te sluiten. Wat gaat PSV na zondag doen?
    Eindhoven
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”