Guus Meeuwis en Guus Til zingen een duet tijdens de huldiging van PSV op het Stadhuisplein. Luuk de Jong (l)  doet vanzelfsprekend ook mee.
Volledig scherm
Guus Meeuwis en Guus Til zingen een duet tijdens de huldiging van PSV op het Stadhuisplein. Luuk de Jong (l) doet vanzelfsprekend ook mee. © Robin van Lonkhuijsen/ANP

Heerlijk nagenieten in de grote kampioensaflevering van ‘Heet van de Herdgang’

EINDHOVEN - De titel is binnen: in een mudvolle binnenstad vierden de spelers van PSV en hun fans zondag en maandag een geweldig feest. In ‘Heet van de Herdgang‘, de ED-podcast over PSV, een uitgebreide terugblik op de kampioenswedstrijd tegen Sparta (4-2) en de huldigingen.

  1. Mohamed Nassoh sluit bij PSV af met een tien (en de griffel moet nog komen)
    PREMIUM

    Mohamed Nassoh sluit bij PSV af met een tien (en de griffel moet nog komen)

    ,,Een lange rit was het, maar hij is mooi afgesloten”, zei Mohamed Nassoh (21) vrijdagavond in Den Haag. Samen met zijn ploeggenoten van Jong PSV boekte de belofte een mooie overwinning tijdens de laatste speelronde van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, bij ADO (2-3). Nassoh maakte zijn negende en tiende treffer van het seizoen en werd op het nippertje geen topscorer van Jong PSV. Die eer blijft voorbehouden aan Jevon Simons, met elf goals. Hoe kijkt hij terug?
    Eindhoven
  2. PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer
    PREMIUM

    PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer

    PSV heeft nog altijd interesse in Couhaib Driouech (22), de behendige linksbuiten van het Rotterdamse Excelsior. De Eindhovenaren zijn weer in gesprek met de Kralingers, maar veel schot zit er ogenschijnlijk nog niet in de zaak. Bronnen rond de situatie melden dat Driouech heel graag naar PSV wil en dus in de wachtkamer zit, maar dat de technisch directeur van PSV niet genoeg wil betalen. Hoe is de stand van zaken?
    Eindhoven