Home Nieuws Hans Kraay weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd,...

Hans Kraay weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd, maar…’

10733
0

Hans Kraay junior heeft genoten van het spel dat de spelers van PSV dit seizoen op de mat hebben gelegd.

De analist annex verslaggever van ESPN zag meerdere uitblinkers. Hij heeft vooral genoten van Ismael Saibari. “Dat is een van mijn favoriete spelers bij PSV. Ik vind hem zo verschrikkelijk goed! Dat dateert al van de Keuken Kampioen Divisie.”

“In PSV 1 kennen we hem vooral als hangende rechtsbuiten, nummer 10 en steeds meer als pendelaar, zoals Quinten Timber bij Feyenoord speelt en dat is zijn beste plek”, stelt Hans Kraay.

“Al denken mensen: dat is niet helemaal zijn plek. Saibari heeft mij al meerdere malen verteld dat dit zijn beste positie is. Ik denk, en ik ga iets heel gewaagds zeggen, als Joey Veerman door PSV verkocht wordt, dan hebben ze zijn opvolger links op het middenveld al klaar staan met Saibari, ook al is hij een ander type.”

De Marokkaans international kan terugkijken op een uitstekend seizoen. Hij moest in eerste instantie nog genoegen nemen met invalbeurten, maar speelde zich vervolgens in de basis onder trainer Peter Bosz. Na 30 officiële duels in alle competities staat Saibari deze jaargang op 8 goals en 5 assists.


Vorig artikelVIDEO | PSV-presentatrice Maddy Janssen kreeg bierdouche van twee selectiespelers
Volgend artikelVan Arne Slot tot John van ’t Schip en Ron Jans, felicitaties alom voor Peter Bosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in