Home Nieuws VIDEO | Til verrast door opmerking Maddy Jansen: ‘Ik ben echt enorm...

VIDEO | Til verrast door opmerking Maddy Jansen: ‘Ik ben echt enorm dronken, dit wist ik niet!’

3370
0

De alcohol vloeide maandagmiddag- en avond rijkelijk op de platte kar bij de selectie van PSV dat op weg was voor de huldiging op het Stadhuisplein.

PSV TV-presentatrice deed eenmalig verslag namens ESPN en interviewde meerdere spelers, zo ook Guus Til. De aanvallende middenvelder had op dat moment al diep in het glaasje gekeken, waardoor er een zowel memorabel als hilarisch vraaggesprek ontstond.

“Dit is bizar”, begon Til het gesprek met Janssen breeduit lachend over het onthaal van de fans in de stad rond het kampioenschap van PSV. “Zo meteen op het Stadhuisplein ga ik ook Guus Meeuwis zingen”, kondigde de aanvallende middenvelder aan. “Ik ben echt helemaal dronken OUWE”, zei hij ook nog tegen Janssen.

De verslaggeefster merkt dat de speler van PSV al flink wat alcohol heeft gedronken, waardoor ze hem besluit een vraag over zijn interview te stellen.

“Hoe vind je dit nou dat dit op ESPN wordt uitgezonden?”, vraagt Janssen aan Til, die vervolgens met complete verbazing reageert “Is dit ESPN? Ik dacht dit was PSV TV”, zegt hij lachend om vervolgens naar Janssen te wijzen en vol verbazing te vragen: “Werk jij voor ESPN? Dat wist ik niet, haha!”


Vorig artikelNoa Lang kijkt recht in de camera en richt zich tot Feyenoord(-supporters)
Volgend artikelVIDEO | PSV-presentatrice Maddy Janssen kreeg bierdouche van twee selectiespelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in