Home Nieuws Noa Vahle stond tussen dronken PSV-supporters: ‘Ik heb een paar Eindhovenaren gezien…’

Noa Vahle stond tussen dronken PSV-supporters: ‘Ik heb een paar Eindhovenaren gezien…’

3841
0

Het feest was zondagavond groot onder de supporters van PSV na het binnenhalen van de 25ste landstitel in de clubgeschiedenis.

Noa Vahle ging namens De Oranjezondag de binnenstad in voor enkele ‘diepte-interviews’ met dronken supporters.

“Haha, ik leef nog, maar ik heb me hier toch een partij Eindhovenaren gezien die werkelijk waar niet meer weten wat links en rechts is”, vertelt Vahle tijdens een vraaggesprek aan presentatrice Hélène Hendriks.  Het is zó’n groot feest in de stad geweest. En nu nog steeds. Ik hoop dat die een keer naar huis gaan en zich klaar gaan maken voor de huldiging van maandag. Het was echt fantastisch en het begon ook al vroeg, hè.”

“Rond 10.00 uur verzamelde iedereen zich op de Markt”, vervolgt Vahle. “Daar was de wedstrijd op grote schermen te zien. Het was nog even spannend, want Sparta gaf nog flinke weerstand. Maar na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot.”

“PSV heeft er ook even op moeten wachten, 6 jaar om precies te zijn, maar de 25ste landstitel is eindelijk binnen. Na de persconferentie ben ik richting de Markt gegaan, waar het natuurlijk één grote chaos was. De liters bier vlogen door de lucht. Ik heb gezongen, de polonaise gelopen… Het was bloedgezellig”, aldus Vahle.


Vorig artikelBrands onthult: álle PSV-medewerkers mogen door landstitel uitkijken naar financiële bonus
Volgend artikelBroers van De Kerkhof spreken zich uit: ‘Onder de 100 miljoen mag hij niet weg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in