Home Nieuws Arne Slot lovend over Peter Bosz: ‘PSV in alles beter dan Feyenoord’

Arne Slot lovend over Peter Bosz: ‘PSV in alles beter dan Feyenoord’

503
0

Feyenoord-trainer Arne Slot was open en eerlijk over de titel van concurrent PSV. De Eindhovenaren deden dit seizoen ‘alles net een beetje beter’, was de conclusie van de coach.

Slot kreeg zondag voor de camera van ESPN de vraag wat de kampioen PSV dit seizoen beter deed dan Feyenoord, dat het moet doen met een tweede plaats.

“Ik denk bijna alles”, begon Slot. “PSV was in alles net wat beter dan wij. Dat zie je ook terug op de stand van de ranglijst. Ze hebben een grote voorsprong (van negen punten, red.).”

“Wij hebben met Feyenoord gewoon een goed seizoen gedraaid. Als er dan een ploeg is die zoveel meer punten heeft, dan zijn ze denk ik in alles net wat beter geweest dan wij. Ze hebben goed gevoetbald, ongelofelijk veel goals gemaakt, weinig tegengoals…”

De trainer van Feyenoord noemt de landstitel van PSV ‘een ontzettend knappe prestatie’. “Ze kunnen een record breken door het beste team ooit te worden. Dat zegt denk ik alles. PSV was overal, ook in het voetbal, de standaardsituaties en in druk zetten, de beste.”

Slot had ook nog lovende woorden over voor zijn collega Peter Bosz. “Voor hem vind ik het ook heel mooi. Peter heeft een geweldige carrière gehad. Het publiek heeft hij altijd vermaakt. Er bleef altijd wat hangen, niet bij hemzelf maar wel bij de buitenwereld, over het niet winnen van prijzen.”

“Een prijs heeft hij nu ook en dat is gezien zijn carrière een geweldige bekroning”, vond Slot. “Hij heeft heel veel voetballiefhebbers van zijn teams laten genieten. En nu heeft hij er ook een kampioenschap bij en dat is een grote prestatie.”


Vorig artikelMarciano Vink noemt PSV’er die meekan bij Barcelona: ‘Hij is tien keer beter’
Volgend artikelEarnest Stewart over samenwerking met Marcel Brands: ‘Soms bijna griezelig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in