Bosz is na ‘bar slechte pot’ van PSV tóch dolgelukkig en krijgt een enorme pul bier over zich heen: ‘Dit nog nooit meegemaakt’

Trainer Peter Bosz is zondag met PSV kampioen geworden en genoot met volle teugen van de eerste festiviteiten. Hij was helemaal niet te spreken over het duel met Sparta Rotterdam, maar de 4-2 zege was goed genoeg voor de landstitel. ,,Het was een bar slechte wedstrijd, maar dat wij dan vier keer scoren zegt ook veel over ons.” Tijdens zijn persconferentie gebeurde er iets bijzonders.

  1. PSV kan dikke winst op Tillman maken, als hij zijn ‘ontploffingsgevaar’ waarmaakt
    PREMIUM

    PSV kan dikke winst op Tillman maken, als hij zijn ‘ontplof­fings­ge­vaar’ waarmaakt

    In de deal die PSV met Bayern München heeft gemaakt over middenvelder en aanvaller Malik Tillman zit een aantal bijzondere clausules. De Eindhovense club heeft de Amerikaan voor 12 miljoen euro overgenomen van de Duitsers, die een zogeheten terugkooprecht hebben bedongen. Ook is er een recht tot matching afgesproken, wat betekent dat Bayern bij een toekomstige deal van PSV met een andere club de situatie voor de geboden prijs kan kapen. PSV kan sowieso dikke winst maken op Tillman als hij het goed doet.
    Eindhoven