Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: "Ontzettend blij dat het is gelukt!"

5 mei 2024 15:52
Foto: Pro Shots

Guus Til: "Ontzettend blij dat het is gelukt!" ; image source: Pro Shots

Guus Til speelde voor het derde opeenvolgende jaar voor een Nederlandse topclub. Waar hij begon bij Feyenoord na zijn terugkeer uit Rusland, kwam hij twee jaar geleden van Feyenoord naar PSV met maar één doel voor ogen. De middenvelder verscheen na afloop van de wedstrijd voor de camera's van ESPN en keek nog eens terug op zijn komst naar Eindhoven en PSV: "Ik ging natuurlijk weg bij Feyenoord en zag hen vorig jaar kampioen worden. Dat deed wel een beetje pijn. Dit voelt dan ook als een opluchting! Ik had na Spartak ook andere opties maar heb voor PSV gekozen omdat ik dit hier wilde meemaken. Ik ben ontzettend blij dat het is gelukt!"

Hoewel de middenvelder extern niet altijd de waardering krijgt of voelt, voelt Guus Til die intern zeker wel: "Ik vind het belangrijker dat mensen die iets van het spelletje snappen, weten hoe belangrijk ik kan zijn. De rest kan me niet zo heel veel schelen eigenlijk." Guus Til was dit seizoen betrokken bij zestien goals voor PSV.




Discussieer mee op de forums


Tags

til feyenoord espn rusland schelen spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman