Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: "Het was een typische kampioenswedstrijd"

5 mei 2024 16:09
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Het was een typische kampioenswedstrijd"; image source: Pro Shots

Na afloop stond Peter Bosz de nog achtergebleven journalisten te woord in de perszaal van het Philips Stadion: "Het was een typische kampioenswedstrijd. In onze slechtste wedstrijd van het seizoen scoren we toch nog vier keer. Maar het was niet best. Het seizoen was geweldig. Als trainer kwam ik nieuw binnen. Dan heb je normaal toch tijd nodig om spelers te leren kennen. Als ik zie hoe snel we dat als team hebben opgepakt is dat geweldig natuurlijk. We hebben het iedere week op weten te brengen om als team te presteren. Dat hebben we denk ik heel goed gedaan."

"Er zijn ontzettend veel sigaren mijn kant opgekomen. Die ga ik niet allemaal op kunnen roken vanavond maar ik ga wel mijn best do..." de trainer kon zijn zin nog niet afmaken of het hele team kwam de perszaal binnengerend met een groot glas bier dat volledig over de trainer werd leeggegooid.




Tags

bosz kampioenswedstrijd perszaal bier binnengerend glas leeggegooid opgekomen roken sigaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman