Home Nieuws Noa Lang is vol bravoure in WhatsApp-gesprek en rept zelfs over titel...

Noa Lang is vol bravoure in WhatsApp-gesprek en rept zelfs over titel in komend seizoen

1339
0

Het is zondag 5 mei en PSV kan zich deze middag tot landkampioen van Nederland kronen bij minimaal een gelijkspel tegen Sparta.

De sociale media-afdeling van PSV maakt de supporters op de ochtend richting het mogelijke kampioensduel aardig warm voor een potentiële titel.

Zo bedankte Luuk de Jong de fans in een schitterende video al voor de jarenlange trouwe steun sinds de laatste landstitel in 2018.

Ook een social over Noa Lang kon natuurlijk niet ontbreken. PSV heeft op de eigen kanalen een WhatsApp-gesprek met de momenteel geblesseerde vleugelaanvaller gedeeld. Lang wordt eerst gevraagd naar zijn herstel en laat weten dat dit positief verloopt.

De creatieveling is altijd vol bravoure en verwacht dat zijn PSV zondagmiddag met 4-0 te sterk is voor Sparta. Lang zegt al uit te kijken naar het kampioensfeest. “25ste landstitel en een sfeer die niemand ooit gaat vergeten. Ik ben benieuwd hoe jullie Brabanders feesten.”

De aanvaller verwacht komend seizoen opnieuw successen te boeken met PSV.  “Voorproefje voor de 26ste van volgend jaar.” Lang staat bekend als een van de sfeermakers in de selectie en sluit een optreden op het Stadhuisplein bij de huldiging maandag niet uit. “Noano is niet zomaar op je feestje”, reageert hij met een knipoog, doelend op zijn vorig jaar uitgebrachte track 7k op je feestje.

 

 


Vorig artikelPeter Bosz maakt opstelling van PSV voor kampioenswedstrijd tegen Sparta bekend
Volgend artikel25

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in