Home Nieuws Peter Bosz maakt opstelling van PSV voor kampioenswedstrijd tegen Sparta bekend

Peter Bosz maakt opstelling van PSV voor kampioenswedstrijd tegen Sparta bekend

541
0

Peter Bosz heeft zijn basisopstelling voor het het mogelijke kampioensduel met Sparta prijsgegeven.

De verwachting was er al dat de trainer geen grote wijzigingen door zou voeren ten opzichte van de historische 0-8 uitzege bij sc Heerenveen.

Bosz stuurt exact dezelfde elf spelers het veld op als in Friesland. Dat betekent dat Walter Benítez het Eindhovense doel verdedigt en de defensie wordt gecompleteerd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior.

De Braziliaanse linksback vervangt opnieuw Sergiño Dest, die onlangs een zware kruisbandblessure opliep. Op het middenveld kiest Bosz voor de bekende namen: Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til.

De voorhoede wordt tot slot gevormd door Johan Bakayoko, aanvoerder Luuk de Jong en Malik Tillman. PSV heeft zoals bekend aan een punt in eigen huis tegen Sparta genoeg om de 25ste landstitel uit de clubgeschiedenis veilig te stellen.

De aftrap in het Philips Stadion is om 12.15 uur. De wedstrijd is live te volgen op verschillende grote schermen in Eindhoven. Voor wie de mogelijke kampioenswedstrijd wil kijken op tv, kan dit gratis doen op ESPN 1.


Vorig artikelWaar André Ramalho speciaal voor naar PSV kwam, Braziliaanse verdediger hunkert naar de titel
Volgend artikelNoa Lang is vol bravoure in WhatsApp-gesprek en rept zelfs over titel in komend seizoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in