Home Nieuws Kan PSV transfer nog tegenhouden? ‘Mijn agenten zeggen dat clubs bellen en...

Kan PSV transfer nog tegenhouden? ‘Mijn agenten zeggen dat clubs bellen en interesse tonen’

3664
0

De komende transferzomer zal PSV veel goeds gaan brengen want er wordt volop getrokken aan verschillende spelers.

Vrijwel de gehele selectie staat in de belangstelling van clubs door geheel Europa. Als landskampioen en vaste Champions league-deelnemer kan de club bij vele contracten vragen wat het wenst. Wel is PSV voornemens het gros van deze selectie bijeen te houden maar of dat ook gaat lukken is een tweede. Earnie Stewart en Marcel Brands zetten vol in op het behouden van enkele sterspelers waaronder Joey Veerman maar of dat gaat lukken is een tweede.

Joey Veerman is hot bij clubs door geheel Europa. De middenvelder spreekt zich nog niet altijd even open uit over zijn toekomst en heeft nog een internationaal toernooi voor de boeg komende zomer. Het is duidelijk dat Veerman het op zich af laat komen. Verschillende clubs hebben al een belletje gepleegd voor Joey Veerman, zo heeft de middenvelder zelf gehoord. Veerman heeft verder echter geen idee over de status van een mogelijke zomertransfer.

Bij ESPN krijgt Veerman van Kees Kwakman de vraag of clubs nu interesse in hem tonen. Het is geen geheim dat de Oranje-international open staat voor iets nieuws. “Als ik heel eerlijk ben: ik heb werkelijk geen idee”, antwoordt Veerman. “Ik vraag het af en toe ook wel eens aan mijn zaakwaarnemer… Ze zeggen wel dat er clubs hebben gebeld en interesse hebben, maar wat moet je daar nou mee?”

Hoopt Veerman op een warme bestemming, als hij daadwerkelijk vertrekt bij PSV en naar het buitenland gaat? “Dat zou top zijn, maar als het een ander land wordt: als het een mooie club is, dan is het niet anders, dat de zon daar niet schijnt”, is hij duidelijk.

Dan is er nog de discussie over zijn positie in Oranje. De Volendammer vindt niet dat hij qua spel op Frenkie de Jong lijkt. Veerman vindt juist dat hij in het Nederlands Elftal onder Ronald Koeman ‘heel goed samen zou kunnen spelen’ met de momenteel geblesseerde middenvelder.

Veerman legt bij ESPN uit waarom niet hij, maar Jerdy Schouten meer eenzelfde profiel heeft als De Jong. Richting het EK is het de vraag wie de ideale partner voor de ex-Ajacied is op het EK, al kampt hij momenteel met een blessure.


Vorig artikelLuuk de Jong richt zich tot PSV-fans
Volgend artikelWaar André Ramalho speciaal voor naar PSV kwam, Braziliaanse verdediger hunkert naar de titel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in