Home Nieuws Waar André Ramalho speciaal voor naar PSV kwam, Braziliaanse verdediger hunkert naar...

Waar André Ramalho speciaal voor naar PSV kwam, Braziliaanse verdediger hunkert naar de titel

238
0

André Ramalho is met PSV hard op weg naar de landstitel. De Braziliaanse verdediger is trots op het seizoen wat PSV door weet te maken en kijkt uit naar de kampioenswedstrijd.

De toekomst van de Braziliaanse verdediger is inmiddels onderwerp van gesprek geworden. PSV wenst zijn aflopende contract te verlengen maar de verdediger lijkt te twijfelen. Er zijn immers aanbiedingen van andere clubs. Allereerst wil de mandekker die felbegeerde landstitel veroveren. In de zomer van 2021 merkte de Brazliaan bij zijn komst al dat de club weer hunkerde naar de titel.

“We hebben tot nu toe een ongelooflijk seizoen”, vertelt Ramalho in AS. “We zijn nog geen kampioen, maar we zijn er wel heel dicht bij. Het is een ongelooflijk seizoen geweest met veel doelpunten en heel mooi voetbal. Hopelijk kunnen we in de volgende wedstrijd alles laten zien wat we dit seizoen hebben gedaan en dit vieren met onze fans”, wijst de Braziliaan naar de fans.

Ramalho zei eerder al meermaals perse een landstitel met PSV te willen winnen om iets tastbaars achter te laten. Ramalho veroverde al het nodige zilverwerk in zijn periode van drie seizoenen bij PSV maar de landstitel is en blijft het grote doel. Twee keer de Johan Cruijff Schaal en twee keer de KNVB-Beker doen Ramalho hunkeren naar de felbegeerde schaal.

“Het leukste is dat we veel goede wedstrijden hebben gespeeld”, gaat de Braziliaanse verdediger verder. “We hebben het bijvoorbeeld heel goed gedaan tegen Sevilla in de groepsfase van de Champions League. De manier waarop we terugkwamen van een 2-0 achterstand en ons vroegtijdig kwalificeerden voor de achtste finales was geweldig.”

“Ook de wedstrijd tegen Lens was een mooie wedstrijd. Champions League-wedstrijden zijn over het algemeen de mooiste wedstrijden om te spelen. De 0-8 tegen SC Heerenveen was voor mij de wedstrijd waarin we het beste van het seizoen speelden”, aldus Ramalho, die zoals gezegd contractverlenging bij PSV in overweging heeft genomen.


Vorig artikelKan PSV transfer nog tegenhouden? ‘Mijn agenten zeggen dat clubs bellen en interesse tonen’
Volgend artikelPeter Bosz maakt opstelling van PSV voor kampioenswedstrijd tegen Sparta bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in