Het nieuwe uitshirt van PSV voor volgend seizoen.
Volledig scherm
Het nieuwe uitshirt van PSV voor volgend seizoen. © Esvaphane

Nieuw uitshirt van PSV is bekend en gebaseerd op het vroegere Philips-testbeeld

PSV maakt waarschijnlijk pas komende week de precieze editie van het nieuwe uitshirt voor seizoen 2024-2025 bekend, maar het tricot is nu al grotendeels uitgelekt. Via het X-account @esvaphane kwam vrijdagavond laat een exemplaar naar buiten dat grotendeels overeenkomt met het tenue waar PSV komend seizoen in uitwedstrijden in gaat spelen.

  1. Bosz baalt van PSV-miskleun in Sittard: ‘Ik heb geen data nodig om te zien dat dit niet goed was’
    PREMIUM

    Bosz baalt van PS­V-mis­kleun in Sittard: ‘Ik heb geen data nodig om te zien dat dit niet goed was’

    Trainer Peter Bosz was zondag na afloop van Fortuna Sittard-PSV (1-1) niet te spreken over het spel van zijn ploeg. De coach van kampioen PSV had naar eigen zeggen geen data nodig om te zien dat het niet goed genoeg was om een zege binnen te slepen. ,,Het is geen wetenschap en misschien logisch om te denken dat de druk er al een beetje af was”, zegt hij. De trainer baalt van het mislopen van een puntenrecord van dit PSV en zei daar nog het nodige over.
    Eindhoven
  2. PSV licht aankoopoptie op Dest voorlopig tóch niet: dit is waarom en hoe het verhaal nu verdergaat
    PREMIUM

    PSV licht aankoopop­tie op Dest voorlopig tóch niet: dit is waarom en hoe het verhaal nu verdergaat

    PSV heeft besloten om de aankoopoptie op de zwaar geblesseerde linksback Sergiño Dest (23) na goed overleg met alle partijen voorlopig nog niet te lichten, bijzondere ontwikkelingen daargelaten. De Eindhovense club zit sowieso nog wel in de wachtkamer om de linksback in het begin van volgend jaar vast te leggen, mits zijn herstel goed is verlopen. Dest is volgend jaar transfervrij, tenzij hij zijn contract in Spanje verlengt of voor een andere club zou kiezen. Waarom kiezen partijen voor deze gang van zaken?
    Eindhoven