Home Nieuws Dit is de vermoedelijke basiself voor de kampioenswedstrijd van PSV tegen Sparta

Dit is de vermoedelijke basiself voor de kampioenswedstrijd van PSV tegen Sparta

1942
0

PSV hoopt zich zondagmiddag voor de 25ste keer in de clubgeschiedenis te kronen tot landskampioen van Nederland.

Trainer Peter Bosz kan beschikken over een selectie die grotendeels fit is. De al langer afwezige Noa Lang (hamstring) moet versterk laten gaan. Dat geldt natuurlijk ook voor Sergiño Dest, die onlangs een zware kruisbandblessure opliep. Tot slot ontbreek Isaac Babadi wegens een kwetsuur aan zijn knie.

PSV haalde vorige week donderdag in Friesland met een historische 0-8 overwinning het kampioenschap binnen en heeft aan een gelijkspel tegen Sparta genoeg om de titel daadwerkelijk veilig te stellen.

De cijfers van PSV zijn dit Eredivisie-seizoen indrukwekkend. In 31 wedstrijden werd er 27 keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en dus slechts een keer verloren. Het resulteert in 84 punten in 31 wedstrijden met een gigantisch doelsaldo van 103 doelpunten voor en slechts 17 tegen.

Voor Bosz is er na de imponerende overwinning op Heerenveen geen reden om wisselingen door te voeren in zijn basiself. De verwachting is dat hij gedurende het eventuele kampioensduel wel genoeg reservespelers binnen de lijnen brengt, als de stand het toelaat.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez:, Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Schouten, Veerman; Bakayoko, Til, Tillman; De Jong.


Vorig artikelRik Elfrink stipt ‘zuurste moment’ van het prachtige seizoen van PSV aan
Volgend artikelPSV op rapport: Telegraaf wijst 3 grootste uitblinkers in succesploeg van Bosz aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in