Home Nieuws Van der Doelen benoemt wie beslissende factor in kampioenschap PSV is geweest

Van der Doelen benoemt wie beslissende factor in kampioenschap PSV is geweest

2222
0

Björn van der Doelen kijkt uit naar de kampioenswedstrijd van PSV.

De oud-speler geniet week in, week uit van de ploeg van trainer Peter Bosz. Van der Doelen hoeft niet lang te denken als hem in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International wordt gevraagd wat de beslissende factor voor het kampioenschap geweest is.

“Ja, Peter Bosz is daarop wel een goed antwoord”, geeft Van der Doelen aan. “Die is zó bepalend geweest. Tuurlijk hebben we hele goede spelers, maar ik vind dat Bosz wel heel veel krediet verdiend daarin.”

De voormalig PSV’er geeft ook zijn mening over de uitbreiding van het Philips Stadion. De club gaat onderzoeken of de capaciteit met bijna 30% kan worden vergroot naar 45.000 zitplaatsen.

“Ik denk dat PSV… Die plannen zijn er niet ineens. PSV is daar al heel lang mee bezig. Daar wordt wel over nagedacht. Het is niet nu even een succesje en dan van: ‘Kom, we gaan het stadion verbouwen.'”

“Hoe lang ligt het stadion er nu al zo bij, met een wachtlijst van 10.000 man. Dus dat is niet van vandaag op morgen besloten, maar daar zijn al jaren plannen voor. En na zo’n seizoen als deze kunnen ze voorzichtig aan gaan kijken. Ik vind niet dat PSV te hard gaat daarin”, aldus van der Doelen.


Vorig artikelNuchtere Peter Bosz geeft toe aan emoties nu de titel nadert
Volgend artikelAndré Ramalho onthult dat er clubs in hem geïnteresseerd zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in