Olivier Boscagli en Malik Tillman: twee sterke troeven van het huidige PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Olivier Boscagli en Malik Tillman: twee sterke troeven van het huidige PSV. © Pro Shots / Peter van Gogh

Van het ‘wonderwater’ in Oostenrijk tot de kofferbak van Marianne: Bijzonder PSV leeft bijna een jaar op roze wolk

Dit PSV wil iets nalaten wat nog decennia beklijft. Daarvoor is nog nodig dat de ploeg zondag onbezorgd kampioen wordt én in de laatste wedstrijden van het seizoen nog eens uithaalt. Lukt dat, dan staat dit seizoen symbool voor het bijna perfecte eredivisiejaar. Hoe ging dat allemaal en wat is ieders bijdrage geweest?

  1. PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer
    PREMIUM

    PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer

    PSV heeft nog altijd interesse in Couhaib Driouech (22), de behendige linksbuiten van het Rotterdamse Excelsior. De Eindhovenaren zijn weer in gesprek met de Kralingers, maar veel schot zit er ogenschijnlijk nog niet in de zaak. Bronnen rond de situatie melden dat Driouech heel graag naar PSV wil en dus in de wachtkamer zit, maar dat de technisch directeur van PSV niet genoeg wil betalen. Hoe is de stand van zaken?
    Eindhoven
  2. Boessen neemt met opgeheven hoofd afscheid van PSV en is in overleg met nieuwe club: ‘Dit geeft heel veel energie om door te gaan’
    PREMIUM

    Boessen neemt met opgeheven hoofd afscheid van PSV en is in overleg met nieuwe club: ‘Dit geeft heel veel energie om door te gaan’

    Een flinke portie vuurwerk en een enorme cup in het stadion van Crystal Palace hadden woensdagavond voor Jong PSV moeten zijn. De beloften kregen in de finale van het toernooi om de Premier League International Cup kans op kans en leken de tegenstander simpel te gaan kloppen. Het was een hoofdprijs geweest voor scheidend trainer Wil Boessen en zijn team, maar het mocht tóch niet zo zijn. De coach vertrekt desondanks met een goed gevoel bij PSV, waar hij twee jaar ervaring opdeed bij een topclub. ,,Het was geweldig om hier te mogen werken.”
    Eindhoven