Jacques Ruts, hier in 2018 in de commerciële ruimtes van PSV. Hij was zelf een grondlegger van deze nieuwe vorm van sponsoring bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Ruts, hier in 2018 in de commerciële ruimtes van PSV. Hij was zelf een grondlegger van deze nieuwe vorm van sponsoring bij PSV. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Deze voormalige voorzitters van PSV zijn nu krasse negentigers: ‘Wat een geweldig seizoen was het’

,,Dit was een geweldig seizoen. Een van de mooiste PSV-jaren ooit, met een schitterende titel tot gevolg.” Aan het woord is Willem ‘Bill’ Maeyer, 94 jaren jong. Hij is de oudste oud-voorzitter van PSV en laat Jacques Ruts, 91 jaar inmiddels, nipt achter zich. Ook Ruts heeft enorm genoten van het PSV van dit seizoen. ,,Het werd wel weer eens tijd dat we kampioen zouden worden. En als het dan gebeurt, dan maar zo. Wat een prachtige wedstrijden zijn er gespeeld”, vindt hij.

  1. PSV start nu met de jacht op een uniek seizoen en kan een voorbeeld nemen aan deze ploeg
    PREMIUM

    PSV start nu met de jacht op een uniek seizoen en kan een voorbeeld nemen aan deze ploeg

    Na het titelfeest van zondag en maandag heeft PSV een paar dagen vrij. Vrijdag start de ploeg weer op en bereidt het team van Peter Bosz zich voor op het slot van de competitie. Met nog twee wedstrijden te gaan, zit er nog altijd een uniek seizoen in voor PSV. De titel is binnen, maar kan nóg veel meer glans krijgen. Wat zit er in het vat en hoe kan PSV blijven presteren na zo'n feest als afgelopen week?
    Eindhoven
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  3. Heerenveen toont interesse in Jong PSV-talent, dat nog nadenkt over Eindhovens aanbod
    PREMIUM

    Heerenveen toont interesse in Jong PS­V-ta­lent, dat nog nadenkt over Eindhovens aanbod

    Opnieuw is er een kans dat PSV een van de talenten van de club transfervrij verliest. De 21-jarige Mylian Jiménez staat in de belangstelling van sc Heerenveen. De Friezen hebben zich voor hem gemeld, zo bevestigen betrouwbare bronnen. Jiménez kan ook bij PSV blijven en daar een ‘mentorrol’ bij het beloftenteam krijgen, met misschien uitzicht op meer. Alles wijst in ieder geval op een mooie carrière als betaald voetballer.
    Eindhoven