Peter Bosz ging dinsdag met supporters op de foto.
Volledig scherm
Peter Bosz ging dinsdag met supporters op de foto. © Charlotte Verhagen / DCI Media

Oproep van PSV-supporters: kom zondag én bij een titel ook op maandag in het rood

PSV-supporters die zondag in het Philips Stadion bij het duel met Sparta zijn, krijgen vanuit meerdere supportersgroeperingen de vraag of ze in het rood willen komen. Daarmee kan een bijzondere sfeer worden gecreëerd, vindt onder meer supportersgroepering Lighttown Madness. Eerder dit seizoen kwamen ook bij een paar andere wedstrijden al ontzettend veel supporters in het rood.

  1. Hoe de bescheiden Jerdy Schouten vanuit de anonimiteit bij PSV uitgroeide tot de beste speler van de eredivisie
    PREMIUM
    Interview

    Hoe de bescheiden Jerdy Schouten vanuit de anonimi­teit bij PSV uitgroeide tot de beste speler van de eredivisie

    Jerdy Schouten is niet de speler van PSV die het vaakst in beeld is. Als een aanval afgelopen is of wanneer de Eindhovenaren een goal vieren, is zijn werk meestal allang gedaan. Heel soms treedt de middenvelder zelf op de voorgrond, als hij toch een keer in scoringspositie komt. En vanaf vandaag ook, want Schouten is winnaar geworden van het spelersklassement van deze krant over dit eredivisieseizoen. ,,Heel gaaf om zelf ook eens iets te winnen.”
    Eindhoven
  2. PSV kan dikke winst op Tillman maken, als hij zijn ‘ontploffingsgevaar’ waarmaakt
    PREMIUM

    PSV kan dikke winst op Tillman maken, als hij zijn ‘ontplof­fings­ge­vaar’ waarmaakt

    In de deal die PSV met Bayern München heeft gemaakt over middenvelder en aanvaller Malik Tillman zit een aantal bijzondere clausules. De Eindhovense club heeft de Amerikaan voor 12 miljoen euro overgenomen van de Duitsers, die een zogeheten terugkooprecht hebben bedongen. Ook is er een recht tot matching afgesproken, wat betekent dat Bayern bij een toekomstige deal van PSV met een andere club de situatie voor de geboden prijs kan kapen. PSV kan sowieso dikke winst maken op Tillman als hij het goed doet.
    Eindhoven