Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote opkomst open training Philips Stadion

30 april 2024 13:02
Foto: NvdL

Grote opkomst open training Philips Stadion; image source: NvdL

Een gigantische mensenstroom vanochtend in Eindhoven waar geen eind aan leek te komen. Het Philips Stadion was deze ochtend het decor van een door PSV georganiseerde open training. De meivakantie en de ongekende overheersing van PSV in dit Eredivisieseizoen waren volgens aanwezigen de voornaamste redenen voor de drukte. Uiteindelijk stokte de stroom aan mensen nadat de eerste ring van de noord, west en zuidtribune grotendeels gevuld waren.

Naar verluidt waren er zo'n 15.000 mensen op de open training in het Philips Stadion afgekomen. PSV traint de rest van deze week besloten in aanloop naar de kampioenswedstrijd van aanstaande zondag tegen Sparta Rotterdam. Indien PSV minimaal een punt overhoudt aan die wedstrijd, zal Hans van Breukelen na afloop de schaal uitreiken aan Luuk de Jong en de rest van het team van Peter Bosz. De tocht op de platte kar en daaropvolgende huldiging vindt vervolgens maandagmiddag plaats in de Eindhovense binnenstad.




Discussieer mee op de forums


Tags

opkomst aanwezigen afgekomen bosz breukelen decor eredivisieseizoen gigantische hans huldiging jong kampioenswedstrijd meivakantie mensenstroom overheersing overhoudt platte ring sparta stokte stroom tocht uitreiken west zuidtribune

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Onze jongens vonden het erg leuk. Het blijft jammer dat het niet net als vroeger gewoon (bijna) altijd open is op de Herdgang, maar goed, tijden veranderen.
Eigenlijk zou 1 open training per week toch nog wel moeten kunnen denk ik, dat zou het voor kinderen nog veel leuker maken, een handtekening bemachtigen was voor een 8-jarige een behoorlijke opgave, in die enorme massa bij de hekken, na 1tje gaf hij het ook maar op. Dankje Boscagli!
+4/-0

 
3 weken geleden
Herinner me nog dat de spelers op de open dag achter een klaptafeltje zaten om handtekeningen uit te delen. Toen het begon te groeien gingen ook andere clubs open dagen houden. Vakkundig de nek omgedraaid door die dag naar het stadion te verplaatsen.
+1/-0

3 weken geleden
Mooie opkomst voor de aanstaand kampioen!
+3/-0

3 weken geleden
Prachtige opkomst, ga staan voor de KAMPIOEN 📢
+1/-0

3 weken geleden
Het leeft wel als nooit tevoren, mooi gezicht!
+1/-0

3 weken geleden
Welke jeugdspelers waren er vandaag bij
+1/-0

 
3 weken geleden
Wessel Kuhn, Jordy Bawuah en Jaden de Guzman
+1/-0

3 weken geleden
PSV leeft als nooit tevoren. Wat een mooie club en toekomst hebben we.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman