Home Nieuws PSV maakt bekend wie de kampioensschaal uitreikt: ‘Ik vind het een grote...

PSV maakt bekend wie de kampioensschaal uitreikt: ‘Ik vind het een grote eer’

1632
0

PSV heeft bekend gemaakt wie er aanstaande zondag de kampioensschaal mag gaan uitreiken. We gaan er natuurlijk met z’n allen vanuit dat de titel in het eigen Philips Stadion veroverd zal gaan worden.

Sparta wordt niet echt gezien als club die het geheel richting landstitel nummer 25 nog kan gaan verstoren. PSV heeft besloten Hans van Breukelen te vragen de schaal uit te gaan reiken. De voormalig doelman en oud-lid van de Raad van Commissarissen wordt door de directie van PSV enorm gewaardeerd en dus zal Hans van Breukelen zondag acte de présence gaan geven.

De ploeg van Bosz zal nog minimaal één punt moeten behalen uit de resterende drie wedstrijden voor het zich officieel landskampioen mag noemen. De schaal wordt naar alle verwachting direct na afloop uitgereikt.

“Ik vind het een grote eer dat ik de schaal mag uitreiken”, vertelt Van Breukelen in gesprek met PSV.nl. “Ik heb dit seizoen ontzettend genoten van het goede voetbal dat het team van Peter Bosz heeft laten zien. Dat maakt het extra speciaal dat ik de trofee mag overhandigen”, aldus de legendarische oud-doelman met een enorm trackrecord voor PSV.

Van Breukelen werd zes keer landskampioen van Nederland met PSV. Ook won Van Breukelen de Europa Cup I, drie KNVB Bekers en twee maal de Johan Cruijff Schaal. Hij speelde 393 wedstrijden voor PSV. Na zijn keeperscarrière was hij twee periodes lid van de Raad van Commissarissen.


Vorig artikelInteresse voor Hirving Lozano uiterst serieus, PSV verlangt 12 miljoen euro voor Lozano
Volgend artikelHoudt Feyenoord met contractverlenging sterk spelende Feyenoorder uit handen van PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in