Hirving Lozano staat op het punt om een nieuw avontuur aan te gaan, maar moet nog wel een hele periode overbruggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hirving Lozano staat op het punt om een nieuw avontuur aan te gaan, maar moet nog wel een hele periode overbruggen. © ANP

Waarom PSV best kan leven met een transfer van Hirving Lozano naar San Diego

ANALYSESinds zijn komst naar PSV was al bekend dat Hirving Lozano voor maximaal twee jaar in Eindhoven zou voetballen en misschien nog korter. De Mexicaan draagt PSV in het hart, maar heeft ook de droom om nog een keer in Mexico of in de buurt van zijn thuisland te voetballen. De zakelijke details van zijn laatste transfer naar Eindhoven zijn daar in de zomer van 2023 op geënt. Wie naar zijn hele seizoen kijkt, is geneigd om te zeggen dat hij sportief vervangbaar is. Is dat terecht?

  1. De transferperiode voor PSV is al begonnen: club heeft nog veel plannen en bereidt nieuw bod op Dest voor
    PREMIUM

    De transferpe­ri­o­de voor PSV is al begonnen: club heeft nog veel plannen en bereidt nieuw bod op Dest voor

    PSV is in aanloop naar het komende seizoen al druk bezig om de belangen op de transfermarkt veilig te stellen. Vrijdag werd een heel belangrijk zakelijk dossier afgerond en legde technisch directeur Earnest Stewart alvast Malik Tillman vast. Hij komt voor 12 miljoen euro over van FC Bayern München. Als het aan PSV ligt, volgt ook Sergiño Dest via FC Barcelona op termijn alsnog. De Eindhovense club bereidt een lager bod voor bij de Spaanse club dan het bedrag dat in een eerdere koopoptie stond.
    Eindhoven