Home Nieuws Toekomst lijkt in Eindhoven te liggen | Brands bevestigt: ‘Het is wel...

Toekomst lijkt in Eindhoven te liggen | Brands bevestigt: ‘Het is wel de bedoeling dat wij hem kopen’

19662
0

Marcel Brands bevestigde zondagmorgen dat PSV er alles aan gaat doen om bepalende spelers in Eindhoven te houden.

Natuurlijk gaat het dan ook over Johan Bakayoko en Joey Veerman maar inmiddels ook over Malik Tillman. PSV zet in op een definitieve transfer van de Amerikaanse international. Tillman zal hoogstwaarschijnlijk ook volgend seizoen in het shirt PSV spelen. De directie is van plan de uitstekend functionerende de huurling over te nemen van Bayern München.

Dat bevestigt algemeen directeur Marcel Brands zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. PSV wil de speler definitief binden via de eerder afgesproken koopoptie. Het is alleen nog de vraag of dat lukt, omdat de Duitsers die optie met een boete ongedaan kunnen maken. Tillman zou zelf graag nog een seizoen bij PSV blijven. “Het is wel de bedoeling dat wij hem kopen”, aldus Brand bij ESPN.

Tillman speelde tot nu toe 25 Eredivisie-wedstrijden voor PSV en wist inmiddels alweer negen keer te scoren en elf assist te geven. In de acht Champions League-duels voor PSV was hij goed voor drie assist. Naast Tillman wil PSV ook graag Sergiño Dest behouden. De Amerikaanse linksback raakte vorige week zwaar geblesseerd en scheurde een kruisband. PSV heeft alle vertrouwen in de terugkeer van Dest.


Vorig artikelDe 0-8 overwinning maakt nog altijd indruk maar dreunt ook na: ‘Is m’n TV kapot ofzo?!’
Volgend artikelPOLL | PSV moet de interesse in Philippe Sandler concreet maken en de verdediger van NEC overnemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in