Home Nieuws Opnieuw gezondsheidsklachten én operatie vertrekkende Bella-Kotchap, huurdeal met Southampton kost PSV 3...

Opnieuw gezondsheidsklachten én operatie vertrekkende Bella-Kotchap, huurdeal met Southampton kost PSV 3 tot 4 miljoen euro

1437
0

Een ongekende miljoenenstrop voor PSV. Zo nauw luistert de omschrijving van de situatie rond de Duitse centrale verdediger Armel Bella-Kotchap.

Vol verwachtingen binnengehaald maar geen moment een weerwaarde gebleken. Dat is in het kort omschreven het seizoen van de nog altijd veelbelovende Duitse international Armel Bella-Kotchap. Ondertussen is er wel nieuws rond Armel Bella-Kotchap. PSV gaat namelijk niet verder met Bella-Kotchap, dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Southampton, waar hij onder contract staat. Op dit moment is er echter weer sprake van fysieke ongemakken. Bella-Kotchap kampt namelijk opnieuw met tandproblemen. Het seizoen van de huurling, die deze zomer contractueel terugkeert naar Southampton, is ronduit teleurstellend te noemen.

Bella-Kotchap ondervond eerder dit seizoen ook al fysieke ongemakken maar de huidige klachten luisteren naar dentale problematiek. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Tot dusver speelde de Duitse centrale verdediger pas zes keer mee in een officiele wedstrijd maar het hield niet bepaald over. ‘Ook op de momenten dat hij fit was, maakte Bella-Kotchap weinig indruk’, schrijft de krant.

Peter Bosz maakt immer heldere keuzes en wat dat betreft is het eenvoudig concluderen hoe de trainer opt dit moment tegen de verdediger van Southampton aankijkt. Op de momenten dat Bosz wél over de Duitser kon beschikken gaf de trainer de voorkeur aan de ervaren André Ramalho. PSV wil zelfs verder met Ramalho en gaat de Braziliaan een nieuw contract aanbieden. Ondertussen is Bella-Kotchap opnieuw geopereerd en wordt komende week bekeken hoe hij daar doorheen is gekomen.

De weinig begin dit seizoen spraakmakende huurdeal met de Britse club Southampton heeft PSV miljoenen euros gekost. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de club zo’n drie à vier miljoen euro heeft betaald voor de verdediger.


Vorig artikelPeter Bosz, onze koning
Volgend artikelValentijn Driessen: ‘Hij moet gewoon weg bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in