Home Nieuws Van der Gijp verwacht weinig van deze PSV’er tijdens het Europese Kampioenschap...

Van der Gijp verwacht weinig van deze PSV’er tijdens het Europese Kampioenschap in Duitsland

6939
0

Het komende Europese Kampioenschap in Duitsland staat voor de deur maar bondscoach Ronald Koeman is er allerminst gerust op.

Het regent namelijk blessures dus de kans bestaat dat het puzzelen wordt voor de bondscoach. Puzzelen om een representatief elftal op de been te kunnen brengen, dat in staat zou moeten worden geacht een gooi te doen naar de Europese titel. De vraag is natuurlijk of Joey Veerman voor een basisplaats dan wel speelminuten in aanmerking zal gaan komen. René van der Gijp denkt echter dat Veerman geen hoge ogen gaat gooien in Duitsland.

Van der Gijp denkt namelijk niet dat Joey Veerman veel speelminuten gaat maken bij het Nederlands Elftal. De analist verwacht niet dat Ronald Koeman het aandurft met de middenvelder, omdat hij in de Eredivisie te vrij kan voetballen. Net als Aad de Mos denkt ook René van der Gijp dat Veerman nog wel een stap kan zetten in zijn ontwikkeling.

Van der Gijp vindt dat Veerman in de Eredivisie te veel ruimte krijgt en denkt dat bondscoach Ronald Koeman daar ook zo naar kijkt. “Dan wordt er waarschijnlijk zondag bij Studio Voetbal weer geroepen dat die Veerman een geweldige speler is. Maar ik heb naar die Veerman zitten kijken: er staat geen druk op. Hij kan gewoon zijn voet op de bal zetten, hij kan naar binnen lopen om zijn scheenbeschermers aan te trekken. Kom op, weet je”, is René van der Gijp kritisch op de middenvelder.

De weerstand die Veerman in de Eredivisie krijgt, zal hem volgens Van der Gijp buiten het Oranje van Ronald Koeman houden, maar de analist vindt dat wel jammer voor Veerman. “Tegen Polen, tegen Frankrijk. Hij gaat dat niet doen. Hij gaat hem niet opstellen”, voorspelt Van der Gijp in Vandaag Inside. “Dat vind ik wel lullig. Daar kan die jongen niets aan doen, dat hij niet bij Tottenham speelt. Hij speelt bij PSV en dat doet hij meer dan naar behoren. Maar als ik dan zo’n wedstrijd zit te kijken, dan denk ik: ‘Hij speelt natuurlijk negentig procent van zijn wedstrijden zoals tegen Heerenveen”, aldus René van der Gijp.


Vorig artikelBewijsdrang PSV in niets afgenomen: ‘Dat heeft zeker met Marco van Basten te maken’
Volgend artikelDe Telegraaf weet meer: ‘Joey Veerman stuurt aan op vertrek bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in