Joey Veerman heeft net de 0-5 op het bord gezet in Heerenveen. Jerdy Schouten is tweede van links.
Volledig scherm
PREMIUM
Joey Veerman heeft net de 0-5 op het bord gezet in Heerenveen. Jerdy Schouten is tweede van links. © ANP

Uitblinker Joey Veerman looft PSV-collega Jerdy Schouten en vertelt waarom: ‘Het wordt gewoon makkelijk’

Bij PSV was Joey Veerman donderdagavond opnieuw een van de grote mannen, in het duel met sc Heerenveen. Veerman speelde in het stadion van zijn vorige club sc Heerenveen een imposante wedstrijd en bekroonde dat met een hele fraaie treffer, de 0-5. PSV won uiteindelijk met 8-0 en is nog een kleine teennagel verwijderd van de 25ste landstitel.

  1. Dit moet je volgens oncoloog weten over eierstokkanker: ‘Niet voor niets wordt het ook wel ‘silent lady killer’ genoemd’
    PREMIUM
    eierstokkankerdag

    Dit moet je volgens oncoloog weten over eierstok­kan­ker: ‘Niet voor niets wordt het ook wel ‘silent lady killer’ genoemd’

    Woensdag is het Wereld Eierstokkankerdag. Vorig jaar kregen 1371 vrouwen te horen dat ze deze ziekte hebben. Eierstokkanker wordt bij de meeste patiënten laat ontdekt en is dan vaak al uitgezaaid. Hoe kan deze kanker zo lang onopgemerkt blijven? Gynaecoloog-oncoloog Jurgen Piek legt het uit en vertelt over de nieuwste vondsten uit onderzoek die hoop bieden voor de toekomst.
  2. Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?
    PREMIUM

    Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?

    Voor Noa Lang is seizoen 2023-2024 ondanks het kampioenschap van PSV een hele moeilijke periode geweest. De aanvaller wilde graag een hoofdrol spelen in het titeljaar van de Eindhovense club, maar zag zijn plannen door hamstringproblemen gedwarsboomd. Dinsdag plaatste hij daar op Instagram een bericht over, waar de medische staf van PSV niet goed uitkomt. Lang verwijt naar eigen zeggen niemand iets, maar toch was zijn verklaring op zijn minst opvallend. Hoe moeten de partijen binnen PSV nu verder?
    Eindhoven