De spelersbus komt aan bij het Philips Stadion, en dan barst het feest van de fans los.
Volledig scherm
De spelersbus komt aan bij het Philips Stadion, en dan barst het feest van de fans los. © Videostill ED

Uitzinnige PSV-fans onthalen spelers met rode fakkels en vuurwerk na historische voetbalavond

met videoPSV wordt op z’n vroegst pas volgende week landskampioen. De ploeg deed wat het moest doen en won met liefst 0-8 van sc Heerenveen, maar Feyenoord stelde het titelfeest nog even uit door van Go Ahead Eagles te winnen. De feestvreugde was desondanks volop aanwezig in Eindhoven.

  1. Feyenoord-fans klappen handen stuk voor Arne Slot bij ruime zege op PEC Zwolle: ‘Dit was heel bijzonder’
    met video

    Feyenoord-fans klappen handen stuk voor Arne Slot bij ruime zege op PEC Zwolle: ‘Dit was heel bijzonder’

    Santiago Giménez die een penalty binnen wist te schieten met zijn eerste balcontact, het deed even denken aan József Kiprich in 1995 tegen PSV. Maar het Legioen in de Kuip klapte zondagavond tegen PEC Zwolle (5-0) vooral voor de vertrekkende succestrainer Arne Slot, die het gezang van de supporters duidelijk kon waarderen in zijn honderdste competitieduel als Feyenoord-coach.
    Rotterdam
  2. Dit moet je volgens oncoloog weten over eierstokkanker: ‘Niet voor niets wordt het ook wel ‘silent lady killer’ genoemd’
    PREMIUM
    eierstokkankerdag

    Dit moet je volgens oncoloog weten over eierstok­kan­ker: ‘Niet voor niets wordt het ook wel ‘silent lady killer’ genoemd’

    Woensdag is het Wereld Eierstokkankerdag. Vorig jaar kregen 1371 vrouwen te horen dat ze deze ziekte hebben. Eierstokkanker wordt bij de meeste patiënten laat ontdekt en is dan vaak al uitgezaaid. Hoe kan deze kanker zo lang onopgemerkt blijven? Gynaecoloog-oncoloog Jurgen Piek legt het uit en vertelt over de nieuwste vondsten uit onderzoek die hoop bieden voor de toekomst.