Home Nieuws Europese topclubs sluiten aan in de rij voor Olivier Boscagli, miljoenentransfer én...

Europese topclubs sluiten aan in de rij voor Olivier Boscagli, miljoenentransfer én forse winst lonkt voor PSV

17698
0

Olivier Boscagli is aan een uitmuntend seizoen bezig. Na diens zware knieblessure heeft het er alle schijn van dat de verdediger alles ziet samenkomen.

Niets anders dan de landstitel is het grote doel van Olivier Boscagli. De Fransman is al weer zo’n vijf jaar PSV’er en won inmiddels het nodige zilverwerk met een aantal keer de Johan Cruijff Schaal en twee keer de KNVB-Beker maar de verdediger wil meer. De landstitel is en blijft zijn grote doel dus we kunnen ons inmiddels alles bij een enorme ontlading voorstellen die Boscagli zich op korte termijn ten deel zal laten vallen.

Ondertussen is de Franse verdediger is een gewilde speler geworden op de internationale transfermarkt. De Monegask is door zijn sterke seizoen voor PSV bij verschillende clubs op de radar gekomen. Eerder werd al bekend dat de huidig Italiaanse kampioen Napoli aanstaande zomer een bod van achttien miljoen euro bij PSV zou willen wegleggen maar er zijn inmiddels meer clubs die dingen naar de komst van Boscagli.

Transferspecialist Ekrem Konur noemt op X drie clubs die de verdediger in de gaten houden. Volgens de Turkse transfergoeroe Ekrem Konur zijn er drie clubs die Boscagli nauwlettend in de gaten houden: Internazionale Milan, Olympique Lyon en Manchester United. De 26-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2025 en heeft een marktwaarde van 27 miljoen euro volgens verschillende bronnen. Het is onbekend of Boscagli al in gesprek is met een van deze clubs maar dat er het nodige las zal gaan komen komende weken en maandan laat zich raden.

Boscagli kwam in 2019 voor 2 miljoen euro naar Eindhoven. Daarvoor was hij speler van OGC Nice, de club die hem sinds 2011 opleidde. in het seizoen 2017/18 werd de verdediger verhuurd aan Ligue 2-club Nîmes Olympique. Bij PSV is Boscagli uitgegroeid tot een van de sterkhouders van de formatie van Peter Bosz. Hij scoorde twee keer, leverde drie assists af en speelde al 2490 minuten mee in de Eredivisie. Een uitgaande transfer zal voor PSV in ieder geval een miljoenenwinst gaan opleveren.


Vorig artikelDiego Simeone wil ‘grote schoonmaak’ én vertrek Memphis Depay: Wordt Memphis zomers PSV-target?
Volgend artikelSC Heerenveen blokkeert opnieuw 150 kaarten van PSV-fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in