De tribune in het Philips Stadion.
Volledig scherm
PREMIUM
De tribune in het Philips Stadion. © Pro Shots / Stefan Koops

PSV wil voller stadion, spreekt supporters aan die te vaak niet komen én voert een belangrij­ke maatregel in

PSV komt donderdag met de nieuwe aanbieding aan de seizoenkaarthouders van de club. Komend seizoen is er een belangrijke verandering voor hen. De club vindt dat er momenteel te veel stoelen leeg blijven tijdens een aantal eredivisiewedstrijden en heeft daarvoor een belangrijke maatregel bedacht.

14 reacties

  • Ge van Beek

    2 weken geleden
    Alles lezend: als resale idd slechts 3x kan, dan moet psv niet mauwen als de 4e keer of vaker n plaats leeg blijft. Toch vind ik sanctie/ maatregel tegen lege plaatsen n goed idee. Maar dan wel goede randvoorwaarden: veel vaker dan 3x. En via makkelijk aanmeldsysteem. Bij ziekte, familieomstandigheden, werk/onregelmatige dienst, vervoerprobleem (treinvertraging, autopech). Wat betreft klachten over lage vergoeding via giftcard: 5% is niet veel, maar als je niet gaat krijg je niets. Toch?
  • Rinus van Luijk

    2 weken geleden
    De clubs (inclusief PSV) zijn mede schuldig aan lege plaatsen omdat wedstrijden op de meest vreemde momenten gespeeld worden, zowel wat dagen en tijden betreft. Ze vinden dus de TV inkomsten belangrijker dan een volle tribune. Daarnaast is mijns inziens de re-sale niet aantrekkelijk. Men krijgt maar 1/20 deel van het bedrag i.p.v. 1/17 deel, maar wat erger is dat je dit krijgt als "gift card". En dat maximaal 3 keer. En de "gift card" moet dus weer bij PSV uitgegeven worden.
  • Bo vd Berk

    2 weken geleden
    Goh,je bent dus verplicht te komen bij PSV ,dat maak je toch zelf uit als je er flink voor betaald hebt . Ik ben chronisch ziek en soms kan ik niet en dat kan soms 3 x achter elkaar zijn en de 4 de keer word mijn kaart dan geblokkeerd omdat ik de resale niet meer kan doen ? Goed bezig !
  • Michael Van Hout

    2 weken geleden
    @ Paul lamotte zoals je kunt lezen heb ik alle keren waarop ik niet kon terug aangeboden via de resale ,de andere wedstrijden kon mijn partner niet door medische oorzaak en heb ik andere mensen meegenomen .Er is geen lege stoel te zien geweest.
  • Paul Lamote

    2 weken geleden
    @michael van hout Als je zo vaak niet kunt moet je geen seizoenkaart nemen en daarmee plaatsen blokkeren voor anderen die graag een wedstrijd zouden bezoeken.
  1. Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’
    PREMIUM

    Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’

    Wat een avond was het voor PSV, donderdag in Heerenveen. De ploeg van Peter Bosz won met 8-0 in Heerenveen en heeft de landstitel op een molecuul na binnen. Er is nog één punt nodig om alles officieel te maken, maar dat is een formaliteit. PSV wordt gewoon landskampioen, want Feyenoord gaat de huidige kloof niet meer goedmaken. Die bedraagt negen punten en dertig goals. Bosz zelf was laaiend enthousiast, donderdagavond.
    Eindhoven
  2. PSV is nog lang niet klaar in dit seizoen: dit valt nog allemaal op te rapen voor Peter Bosz en zijn team
    PREMIUM

    PSV is nog lang niet klaar in dit seizoen: dit valt nog allemaal op te rapen voor Peter Bosz en zijn team

    Voor PSV is het kampioenschap dit seizoen wel binnen, ondanks het feit dat Feyenoord mathematisch nog altijd langs de Eindhovenaren kan. Iedereen die ook maar iets van voetbal snapt, weet dat dat niet meer gaat gebeuren. Feyenoord moet in drie wedstrijden dertig goals op PSV goedmaken én PSV moet de resterende duels allemaal verliezen. Veel spanning zit er voor PSV ogenschijnlijk niet meer op dit seizoen. Toch? Mispoes, want Peter Bosz wil er met PSV een écht iconisch seizoen van maken. Hoe?
    Eindhoven