Home Nieuws Details over huldiging op Stadhuisplein bekend

Details over huldiging op Stadhuisplein bekend

22950
0

Het titelfeest ter ere van landstitel nummer 25 is aanstaande en dus werden er afgelopen weken al de nodige voorbereidingen getroffen ten einde het aanstaande titelfeest ordelijk te laten verlopen.

Omdat een nieuw kampioenschap er al een tijdje aan zit te komen, bleek er afgelopen maanden voor alle betrokkenen, van club tot gemeente en van instanties tot ondernemers, voldoende tijd over te zijn het geheel voor te bereiden. Omdat het titelfeest nadert is er al veel bekend over het programma.

De Gemeente Eindhoven heeft in een brief aan de ondernemers in Eindhoven het programma dan ook al bekend gemaakt omtrent de huldiging die plaats gaat vinden op moment als PSV de landstitel definitief heeft binnen gehaald. Ongeacht de dag wanneer deze plaats vindt zullen de festiviteiten in de stad beginnen vanaf 15:00 uur en zal dit om 20:00 uur zijn afgelopen.

De selectie van PSV zal om 17:00 uur via de Platte Kar vertrekken vanaf het Philips Stadion en rond 18:30 uur arriveren op het Stadhuisplein. Op het 18 Septemberplein zal de huldiging op een groot scherm te volgen zijn voor degenen die niet op het Stadhuisplein aanwezig kunnen zijn. De eerste mogelijkheid voor de landstitel is al tijdens de volgende speelronde als PSV op bezoek bij sc Heerenveen een beter resultaat haalt dan Feyenoord enkele uren later doet op bezoek bij Go Ahead Eagles. In dat geval zal de huldiging op maandag 29 april plaats vinden.

Mocht PSV een week later kampioen worden door in eigen huis te winnen van Sparta wordt de huldiging op maandag 6 mei gehouden. PSV speelt op zondag 5 mei om 12:15 uur het thuisduel tegen de Rotterdammers. De kans is ook aanwezig dat PSV die dag kampioen wordt omdat Feyenoord op diezelfde dag tegen puntverlies aanloopt tegen PEC Zwolle. Omdat dat duel pas op zondagavond wordt gespeeld zal in dat geval de huldiging pas plaats vinden op dinsdag 7 mei.

Indien PSV de landstitel pas binnenhaalt in een van de laatste twee speelrondes zal de huldiging plaats vinden op de dag na de wedstrijd. Dit is maandag 13 mei als PSV in Sittard kampioen wordt of maandag 20 mei indien het in de laatste speelronde tegen RKC wordt veilig gesteld.


Vorig artikelNieuwe derde shirt seizoen ’24-’25 | 30 jaar na transfer Ronaldo naar PSV eerbetoon aan Brazilië
Volgend artikelWat vele clubs en spelers in Europa al wisten: Geen trainer tactisch zo sterk als Bosz, die wel halve finalist had kunnen zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in