Luuk de Jong gaat met PSV weer de Champions League in.
Volledig scherm
PREMIUM
Luuk de Jong gaat met PSV weer de Champions League in. © Getty Images

Zo worden alle Europese miljoenen vanaf september verdeeld: hier spelen PSV, Feyenoord, FC Twente, AZ, Ajax en ook NEC nu voor

Nu de eredivisie en het bekertoernooi bijna op zijn eind loopt, kunnen een paar Europees spelende clubs de begroting voor het nieuwe voetbaljaar al bijna gaan opmaken. PSV en Feyenoord doen dat al met een vulpen, want zij bevolken komend seizoen de groepsfase van de Champions League. Wat betaalt dat? En wat geldt voor de rest?

  1. Welke clubs kunnen PSV en Feyenoord volgend seizoen allemaal treffen in de Champions League: een doorkijkje
    PREMIUM

    Welke clubs kunnen PSV en Feyenoord volgend seizoen allemaal treffen in de Champions League: een doorkijkje

    In totaal 36 ploegen nemen komend seizoen deel aan de nieuwe versie van de Champions League. Langzaam maar zeker wordt duidelijk welke teams in dat toernooi deelnemen. In totaal negen namen staan nu vast, samen met de Nederlandse deelnemers PSV en Feyenoord. Vanuit Nederland kunnen AZ of FC Twente daar nog bijkomen, mits ze twee voorrondes overleven. Wie zijn er nog meer van de partij?
    Eindhoven
  2. Waarom PSV best kan leven met een transfer van Hirving Lozano naar San Diego
    PREMIUM
    ANALYSE

    Waarom PSV best kan leven met een transfer van Hirving Lozano naar San Diego

    Sinds zijn komst naar PSV was al bekend dat Hirving Lozano voor maximaal twee jaar in Eindhoven zou voetballen en misschien nog korter. De Mexicaan draagt PSV in het hart, maar heeft ook de droom om nog een keer in Mexico of in de buurt van zijn thuisland te voetballen. De zakelijke details van zijn laatste transfer naar Eindhoven zijn daar in de zomer van 2023 op geënt. Wie naar zijn hele seizoen kijkt, is geneigd om te zeggen dat hij sportief vervangbaar is. Is dat terecht?
    Eindhoven