Sergiño Dest: in topvorm de laatste weken.
Volledig scherm
PREMIUM
Sergiño Dest: in topvorm de laatste weken. © ANP

Sergiño Dest wil geen wasmuntjes kopen en moet dus meer scoren bij PSV

Voor Sergiño Dest is het nog geen uitgemaakte zaak dat hij langer dan een seizoen bij PSV blijft. Hij heeft op korte termijn wel een erezaak in zijn voordeel te beslechten. De rest komt later.

  1. Welke clubs kunnen PSV en Feyenoord volgend seizoen allemaal treffen in de Champions League: een doorkijkje
    PREMIUM

    Welke clubs kunnen PSV en Feyenoord volgend seizoen allemaal treffen in de Champions League: een doorkijkje

    In totaal 36 ploegen nemen komend seizoen deel aan de nieuwe versie van de Champions League. Langzaam maar zeker wordt duidelijk welke teams in dat toernooi deelnemen. In totaal negen namen staan nu vast, samen met de Nederlandse deelnemers PSV en Feyenoord. Vanuit Nederland kunnen AZ of FC Twente daar nog bijkomen, mits ze twee voorrondes overleven. Wie zijn er nog meer van de partij?
    Eindhoven
  2. Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging

    PSV won donderdagavond met 0-8 bij sc Heerenveen en heeft het kampioenschap van dit jaar bijna binnen. De ploeg staat negen punten en dertig goals voor op Feyenoord, dat de Eindhovenaren mathematisch nog zou kunnen achterhalen. In de praktijk kan dat niet meer, want dan zouden de Rotterdammers hun drie resterende wedstrijden allemaal met 9-0 of 10-0 moeten winnen én PSV zou alles moeten verliezen.
    Eindhoven
  3. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven