Home Nieuws Komt transfer Ryan Flamingo naar PSV dichterbij? Verdediger prefereert binnenlandse transfer boven...

Komt transfer Ryan Flamingo naar PSV dichterbij? Verdediger prefereert binnenlandse transfer boven stap naar buitenland

6537
0

FC Utrecht-verdediger annex verdedigende middenvelder Ryan Flamingo kwam recent in het nieuws omwille van meer dan gemiddelde belangstelling van PSV.

Althans, dat wisten zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad te vermelden. Mocht PSV daadwerkelijk overgaan tot het transfereren van Flamingo moet het wel eerst langs de eigenlijke werkgever Sassuolo. De Italiaanse Serie A-club bezit immers de transferrechten van de verdediger, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan.

De kans dat zo’n overgang realiteit wordt deze zomer is niet geheel ondenkbaar na de uitspraak van de verdediger in gesprek met Voetbal International. Ryan Flamingo wilde namelijk niet ingaan op de interesse van andere clubs, maar desondanks liet hij wel weten een stap naar een Nederlandse topclub te prefereren boven een nieuwe transfer naar het buitenland.

“Maar het zijn leuke dingen om te horen. Mijn vader en zaakwaarnemers doen op de achtergrond hun werk en ik probeer me zoveel mogelijk te concentreren op het voetbal en het winnen van wedstrijden met FC Utrecht. Het is aan de club of ze de optie gaan lichten of niet. We zien het wel”, reageert hij op de vermeende PSV-interesse.

De verdediger van FC Utrecht gaat verder en denkt wel degelijk na over de toekomst. “De ideale route voor mij is om veel wedstrijden in Nederland af te werken, om dan naar de subtop in het buitenland te gaan en uiteindelijk in de absolute top te eindigen”, aldus de gewilde verdediger van Sassuolo, verhuurd aan FC Utrecht.


Vorig artikelZelfkritische Bosz kraakt beslissing aangaande ‘basisspeler’ Mauro Júnior: ‘Helemaal onterecht en onbegrijpelijk’
Volgend artikelTimon Wellenreuther reageert openlijk op PSV-interesse en spreekt doel uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in