Gomes trekt handschoenen aan en maakt PSV-publiek gek met bekend ritueel

Reacties

Heurelho Gomes keerde zaterdag tijdelijk terug op het gras van het Philips Stadion. De voormalig sluitpost van PSV is dit weekend in Eindhoven en trok tijdens de rust van het thuisduel met Vitesse zijn keepershandschoenen weer eens aan.

Gomes trekt handschoenen aan en maakt PSV-publiek gek met bekend ritueel
© ESPN
PSV
PSV
6 - 0
Vitesse
Vitesse

Gomes liet vrijdag zijn gezicht al zien in Eindhoven. De doelman nam voorafgaand aan de persconferentie van Peter Bosz uitgebreid de tijd om Voetbal International te woord te staan. Zaterdag maakte hij in tenue zijn opwachting onder de lat. Voordat hij in het doel ging staan, maakte de Braziliaan zijn bekende sprongen om het aluminium aan te tikken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat kon op luid applaus van de PSV-supporters rekenen. De achterban was toch al in een goed humeur, want de Eindhovenaren gingen halverwege met 3-0 aan de leiding tegen hekkensluiter Vitesse. Luuk de Jong, Malik Tillman en André Ramalho zorgden voor de doelpunten van de thuisploeg. Dat leidde tot vreugde bij Gomes, die met een grote lach op zijn gezicht het veld betrad.

De hele video met Gomes bekijk je hier

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.