Home Nieuws Seizoen Isaac Babadi voorbij, Babadi voorlopig uit de roulatie

Seizoen Isaac Babadi voorbij, Babadi voorlopig uit de roulatie

933
0

Opnieuw een stevige blessure. Ook Isaac Babadi moet eraan geloven. De aanvallende middenvelder liep afgelopen week tegen en blessure aan en is voorlopig uitgeschakeld.

De exacte ernst van zijn blessure is niet geheel duidelijk. De middenvelder liep donderdag op de training een blessure op en er werd gevreesd voor een kruisbandblessure. Na medisch onderzoek blijkt dit niet het geval, maar zijn seizoen lijkt wel voorbij. Dat meldt het Eindhovens Dagblad

Babadi werd donderdag op krukken gezien op De Herdgang nadat hij de training met een blessure moest verlaten. Inmiddels hebben er medische onderzoeken plaatsgevonden en er zijn geen kruisbandproblemen geconstateerd. ‘Wel staat Babadi voorlopig aan de kant en is het seizoen in principe voorbij’, schrijft het Eindhovens Dagblad. De verwachting is dat de middenvelder in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer ‘probleemloos’ kan aansluiten maar alsnog is het een stevige blessure te noemen.

Zoals te doen gebruikelijk wordt er niet gemeld wat voor blessure Babadi precies heeft maar zeker lijkt wel dat de jonge topvoetballer de rest van dit seizoen is uitgeschakeld. Dit betekent logischerwijs dat de middenvelder niet beschikbaar is voor Peter Bosz voor het thuisduel tegen Vitesse. Ook Noa Lang, Ismael Saibari en Ricardo Pepi ontbreken met blessures. Hirving Lozano keert wel terug in de wedstrijdselectie.

De club heeft de blessure van Isaac Babadi inmiddels ook bevestigd. PSV bevestigt dat Babadi dit seizoen ‘waarschijnlijk’ niet meer in actie gaat komen.


Vorig artikelIs Ismael Saibari blessuregevoelig? Noa Lang volop in training en op schema voor speelminuten
Volgend artikelPOLL | PSV legt onder Peter Bosz een stevige basis en zal de komende vijf jaar kampioen worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in